Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Om Bloggen - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Om Bloggen

Mere om denne side

Velkommen til! Mit navn er Magnus, og jeg har i gennem 6 år arbejdet i bilbranchen. Her har jeg set og prøvet lidt af hvert og gjort mig gode erfaringer med både biler og tilbehør.

Nu er jeg nået dertil, hvor jeg tænkte, det kunne være sjovt at skrive lidt om det. Derfor har jeg oprettet denne blog Mikstur.

Mikstur er en side, som lægger vægt på den gode tur i køretøjer. Det vil sige at jeg kommer helt omkring alt med biler og transport og alt det, der relaterer sig.

Det betyder også, at jeg sagtens kunne finde på at skrive om en god bustur, såvel som hvis jeg får lov at prøvekøre en ny bil, har være en tur hos mekanikeren eller synes der er kommet nogle fede nye støddæmpere på markedet, du skal høre om. Alt dette er naturligvis foreløbigt bare eksempler, men jeg håber de giver dig et indtryk af den karakter bloggen får og tager figur efter.

En miks af alle oplevelser

Som navnet også siger, så er Mikstur en sammensætning af miks og tur. Altså blandet tur om man vil. Det er jo selvfølgelig fordi, det bliver meget bredt og blandet, hvad jeg skriver om her på bloggen, men at det kan forventes at rette sig mod transport som det overordnede mærkat.

Det var en kort præsentation, så du nu forhåbentlig har en bedre forståelse for siden.

Har du andre spørgsmål kan du altid kontakte mig.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar