Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Nyt tag Odense skulle straks skaffes - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Nyt tag Odense skulle straks skaffes

Jeg ved godt, det ikke just handler om transport, men ikke desto mindre, får i her lige nogle overvejelser i forbindelse med et nyt-tag-projekt:

At have tag over hovedet er noget, som vi tager for givet i Danmark. Komisk nok, var det lige før, at jeg ikke havde det. Ikke fordi jeg var blevet hjemløs, eller noget i den stil. Nej, det gamle tag var blot ved at stå af, og for hver storm der kom, blev situationen mere alvorlig. Til sidst måtte jeg indse, at det skulle skiftes – der var fornylig kommet huller i, og det gik ikke, at det regnede ind i stuen. Så min jagt efter et nyt tag Odense gik straks i gang. Jeg var sent ude, og det var derfor kritisk, at det kunne lægges på så hurtigt som muligt. Heldigvis fandt jeg en tømrermester, som kunne hjælpe mig. Han kom ud og kiggede på taget, og kunne med det samme konstatere, at jeg ikke løj i telefonen, da jeg sagde, at det hastede. Vi aftalte, at han skulle skaffe et tag, der mindede så meget som muligt om det gamle. To dage efter, hvor papplader havde dækket hullerne i taget, og jeg ofte havde moppet gulvet for vand, kom tømrermesteren tilbage med et spritnyt tag. Det tog ikke lang tid for tømrerne at lægge, og jeg var taknemmelig for deres fleksibilitet – alle andre, som jeg havde ringet til, havde ikke haft tid. Det havde denne tømrermester egentlig heller ikke, men da han blev opmærksom på den situation, som jeg stod i, ofrede han noget af sin fritid på at hjælpe mig. Det er hvad jeg kalder god kundepleje! Sidenhen er han blevet min faste tømrer.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar