Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Ny Kuota racercykel - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Ny Kuota racercykel

Så faldt årets første julegave! Og ja, det blev en tidlig en af slagsen, men uden tvivl også den bedste jeg får i år. Jeg har nemlig købt mig en super lækker Kuota Kryon racercykel 2016 model, der får andre cykler til at ligne noget, der er samlet af gamle reservedele. For med slanke linjer, hydrauliske bremser San Marco saddel og en kampvægt på bare lidt over et kilo, har jeg i næsten skrivende stund hænderne på et hoftehøjt vidunder fra Kuota.

Jeg har tidligere cyklet meget, men har over en periode på et par år haft en svag præference for at løbe. Nu er kroppen dog blevet for gammel til den slags, og jeg har i stedet fundet vejen tilbage til min cykelpassion. Det er dog på ingen måde negativt, for med penge på lommen til at investere i en ny cykel, har jeg nu udsigt til at lægge mig tilbage på vejene med en mega lækker racer. Det er selvfølgelig ikke helt årstiden lige nu, men jeg satser på at være klar fra foråret, hvor jeg forhåbentlig også har fået den rigtige påklædning. Jeg er nemlig ikke bleg for at indrømme, at jeg i det tidlige forår nok stadig har behov for lidt ekstra sikkerhedsudstyr. I hvert fald tænker jeg, der nok stadig kan være lidt skidt og glatte blade tilbage på vejende, der udgår en risiko for at skride ned på asfalten.

Derfor er jeg allieret med min trofaste cykelhjelm og mine handsker – både i byen og på landevejene.

Racercykel

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar