Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Erfaringer med traktorkøb? - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Erfaringer med traktorkøb?

Hej. Jeg søger nogle gode råd til traktorkøb.

Jeg skal bruge en maskine, der både kan køre såmaskiner, men også kan bruges til at hægte vogne på, så jeg kan transportere dyr, produkter og den slags.

Det er første gang, jeg skal udvælge mig en maskine helt fra ny, så jeg er lidt grøn lige på det punkt. Det eneste jeg ved, er at den gamle høvding fortalte mig, at jeg skule lede efter en traktor, hvis ikke jeg selv ville trække læsset. Og nu er der jo mange traktorer til salg, så hvorfor i alverden skulle jeg ødelægge ryg og seletøj på den bekostning.

Jeg har været rundt af set på forskellige maskinstationer, men der har nok ikke været det helt rigtie, for jeg har i hvert fald ikke fået mig nogen ny maskine endnu. Jeg tænker derfor, at I måske kender til nogle steder (online eller i butikker), hvor de har et lækkert udvalg, der kan bruges til et mellemstort landbrug. Jeg får i samme omgang i øvrigt brug for en jordvender, så hvis I skulle kende til et sted, hvor jeg kan se på begge dele samtidig, så ville det være intet mindre end verdensklasse. Det ville trods alt være lettest at få fragtet begge maskiner fra samme sted og lave papirarbejdet et enkelt sted frem for to. Så slipper jeg også for at tage ham den gamle med hele vejen rundt, og så bliver han så glad.

Tags:

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar