Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Billig alufælge lokkede for meget - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Billig alufælge lokkede for meget

Jeg elsker biler. At jeg elsker biler betyder dog også, at jeg bruger alt for mange penge på dem. Eller lige pt., så er det ikke dem, men mere den! Min Audi A3 får så meget opmærksomhed fra mig, at min kæreste er ved at få spat. Forleden, da jeg valgte at vaske bil i stedet for at tage opvasken, tror jeg, at hun seriøst overvejede hvordan hun skulle håndtere situationen. Jeg ved da også godt, at det nogle gange kan tage overhånd – som eksempel støvsugede jeg bilen i to timer sidste søndag. Det faldt ikke ligefrem i min kærestes smag, som troede, at vi skulle have brugt eftermiddagen på sofaen. Nej, så hellere lave noget produktivt! Min bil bliver da også forkælet når den kan – om det så er en tur i vaskehal eller udstyr er ligegyldigt. Jeg er dog nyuddannet, og min kæreste er fortsat under uddannelse, så pengene er knap, og det er ikke ofte, at jeg kan forkæle min anden kærlighed. Forleden faldt jeg dog over en reklame, der reklamerede for billig alufælge, og jeg kunne ikke dy mig! Det beøver faktisk ikke koste det hvide ud af øjnene, hvis man finder det rigtige sted og tilbud på nettet

Jeg bestilte dem, og i samme øjeblik jeg trykkede ordren igennem gik skyldfølelsen igennem mig. Jeg vidste, at det måske ikke var verdens klogeste beslutning. Men reddes, det måtte den jo kunne! På vej hjem købte jeg derfor blomster, så min kæreste ville bløde bare en lille smule op efter, at jeg havde fortalt hende om mit køb. Jeg er på vej hjem nu, så hvis jeg ikke skriver flere blogindlæg, så ved I hvorfor!

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar