Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Biler er en dyr hobby som koster mange penge - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Biler er en dyr hobby som koster mange penge

Men det er også en hobby der er sjov og som man gerne vil investerer lidt ekstra i en gang imellem. Derfor kan et quicklån komme dig til gode, når du lige står og mangler de nye dele inden sommeren.

Bil hobby er en bred hobby. Nogen er til veteranbiler, nogen er til nye flotte biler, nogen til super biler og andre vil gerne rode, skrue og tune. Der findes mange indenfor denne branche, men fælles for dem alle, så koster de mange penge.

Det er sjovt, jeg selv elsker at tune style biler. Specielt lige før sommer hvor man rigtig skal ud og vise sit seneste projekt frem. Det at tune og klargøre en bil inden sommer, er lidt som at drive en forretning, det skal planlægges og der skal lægges budget. Men nogengange skrider budgettet eller planen, eller måske bliver man bare lidt grebet af det og får nogle gode ideer undervejs.

Kender du det, så har jeg et lille tip til dig. Det hedder quicklån 🙂
Det er en skide god måde at komme i form til sommeren. Eller få bilen i form. Jeg har fundet både forbrugslån og quicklån. Forbrugslån er lidt billigere end quicklån, men tager også lidt længere tid at få. Quicklån får du næsten inden for et døgn og det er fedt hvis man lige får en god ide og spontant mangler lidt penge til at få de sidste ting gjort klar.

Jeg har benyttet mig af det et par gange og syntes egentlig ikke det var så dyrt som jeg ellers havde regnet med.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar