Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Behov for hurtig og god service til bilen - Mikstur
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikstur.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Behov for hurtig og god service til bilen

Jeg har altid været bil glad! Så længe tilbage jeg kan huske, har jeg fulgt med i al sport, der har med biler at gøre – NASCAR, Formel 1 og rally – bare for at nævne nogle af dem. Da jeg fik kørekort sørgede jeg da også for, at det altid var mig, der skulle køre, når vi skulle på familieudflugter. Jeg elskede at køre, og mine forældre brokkede sig ikke, da de så i stedet kunne slappe af og lytte til noget god radio, mens jeg sikkert kørte dem hen til mormor, eller hvor vi nu skulle hen. Jeg var altså allerede dengang en form for chauffør, ligesom jeg er nu. Jeg er blevet Uber-chauffør i København, så det er min bil, der er indtægts-driver for mig. Og det er jo herligt, at man kan beskæftige sig med noget, som man elsker. Og så er det også rigtig spændende at møde så mange forskellige mennesker i løbet af dagen. En morgen i sidste uge gad motoren dog ikke starte, og det undrede mig meget, da bilen ellers er relativ ny, og ligeledes nysynet. Den skulle altså virke! Jeg måtte tænke hurtigt, da pengene jo ikke tjener sig selv – specielt ikke, hvis bilen bare står i indkørslen. Jeg ringede derfor til et autoserviceværksted, som kunne tilbyde hurtig bil service. Der var heldigvis ikke det store galt, og efter 20 minutter på værkstedet var jeg igen kørende. Jeg var taknemmelig, for en dags indtægter er alligevel en del, når din beskæftigelse er selvstændig chauffør, som også har behov for brød på bordet.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar